Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Bliv spejder i Birkegruppen 

Birkegruppen er en stor gruppe (ca. 220 medlemmer) under Det Danske Spejderkorps - de blå spejdere. Det Danske Spejderkorps er åbent for alle uanset etnicitet, sprog, religion og politisk overbevisning. I Birkegruppen er vi både piger og drenge, og her er plads til alle fra 6 til 200 år.

Vi har mange glade spejdere, men desværre kan vi ikke tilbyde plads til alle lige her og nu. Men du kan skrive dit barn på venteliste og så kontakter vi jer når vi har plads i den rette aldersgruppe. 
Skriv dit barn på venteliste her:

Vi anbefaler at man skriver sit barn op tidligst muligt, da der så er større sandsynlighed for at få plads når barnet er omkring de 6 år. Husk at påføre alle oplysninger når I skriver jer op på ventelisten (telefonnummer, mail, adresse, alder, skole osv.)

Køb af startpakke

Spejderarbejdet handler om mange ting, herunder ansvar, sammenhold, samarbejde og fede oplevelser. Spejderne lærer fra en ung alder at tage ansvar som patruljeleder eller -asistent, og de oplever vigtigheden af godt samarbejde og rigtigt kammeratskab. Vigtigst er det dog at spejderne har nogle rigtig gode oplevelser!

Birkegruppen har en hyggelig hytte (Birkehytten) der ligger på Karpevænget 5, cirka 100 meter fra Sjælsøskolen og 500 m. fra Rude Skov. Hytten ligger på en stor grund med egen sø, og en stor del af vores aktiviteter foregår udendørs.

Læs infofolderen 'Velkommen som Blå Spejder'

Kunne du tænke dig at høre mere om Birkegruppen er du mere end velkommen til at kontakte gruppeleder Merete Ravn (Bellis), på bellis@birkegruppen.dk eller telefon 30 33 54 43

Kommende arrangementer

20. apr. - 22. apr.
T » Forårsturnering
23. april 2018
T » Sct. Georgs møde
26. apr. - 29. apr.
J » PUF