Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Bliv spejder i Birkegruppen 

Birkegruppen er en stor gruppe (lidt over 220 medlemmer) under Det Danske Spejderkorps - de blå spejdere.

Det Danske Spejderkorps er åbent for alle uanset etnicitet, sprog, religion og politisk overbevisning. I Birkegruppen er vi både piger og drenge, og her er plads til alle fra 6 til 200 år.

Vi har mange glade spejdere, men desværre kan vi ikke tilbyde plads til alle lige her og nu.
Men du kan skrive dit barn på venteliste og så kontakter vi jer når vi har plads i den rette aldersgruppe.

Pt. har vi en lang venteliste i alderen 6-10 år, som vi arbejder på at nedbringe. Men vi stræber efter spejderarbejde med høj kvalitet og derfor kan vi desværre ikke imødekomme alles ønske pt. om at starte til spejder

Vi anbefaler at man skriver sit barn op tidligst muligt, da der så er større sandsynlighed for at få plads når barnet er omkring de 6 år.

Skriv dit barn på venteliste her

Husk at påføre alle oplysninger når I skriver jer op på ventelisten (telefonnummer, mail, adresse, alder, skole osv.) Har I allerede børn i gruppen, bedes i tilknytte dem som søskende under pårørende fanen.

Børn og unge på 12 år eller derover kan dog starte med det samme. Brug enten ovenstående link eller læs mere om spejderarbejdet i den aldersgruppen her

Når dit barn er startet til spejder, kan du købe en startpakke, som du får udleveret af din leder.

Læs om indholdet og køb din startpakke her

Spejderarbejdet handler om mange ting, herunder ansvar, sammenhold, samarbejde og fede oplevelser. Spejderne lærer fra en ung alder at tage ansvar som patruljeleder eller -asistent, og de oplever vigtigheden af godt samarbejde og rigtigt kammeratskab. Vigtigst er det dog at spejderne har nogle rigtig gode oplevelser!

Birkegruppen har en hyggelig hytte (Birkehytten) der ligger på Karpevænget 5, cirka 100 meter fra Sjælsøskolen og 500 meter fra Rude Skov.
Hytten ligger på en stor grund med egen sø, og en stor del af vores aktiviteter foregår udendørs.

Læs infofolderen 'Velkommen som Blå Spejder'

Kunne du tænke dig at høre mere om Birkegruppen er du mere end velkommen til at kontakte gruppeleder Merete Ravn (Bellis), på bellis@birkegruppen.dk eller telefon 30 33 54 43

Kommende arrangementer

13. dec. - 15. dec.
L » Sebastian Liljefred / Plan gensyn
4. jan. - 5. jan.
T » PLA-tur
5. januar 2020
EMJTKLB » Bjørnebolleløb