Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Hvad er Adventure Camp?

Adventure Camp er et sommerferietilbud for alle 7-12 årige børn i Rudersdal Kommune, og foregår i år i uge 28. Campen er arrangeret af de blå spejdere i Birkerød fra Birkegruppen, og i år er det syvende gang at Adventure Camp løber af stablen.

I vores program har vi i de forskellige aktiviteter fokus på sammenhold, samarbejde, læring og kammeratskab. Børnene får mulighed for at samarbejde i både små og større grupper. Der bliver rig mulighed for at lære nye børn at kende og på den måde skabe sammenhold og danne eller forstærke venskaber.

Spejderhytten på Karpevænget 5 er vores faste base, hvor vi mødes hver morgen og slutter hver eftermiddag. Hytten er beliggende på en stor grund med masser af natur omkring. Naturen er rammen for langt de fleste af vores aktiviteter. Vi bruger plænen og søen ved hytten, Rude skov og den store boldbane ved den nærliggende skole.

Gennem udendørs aktiviteter, lege og friluftsliv, vil vi give børnene et nyt og udvidet syn på naturen, og indvie dem i dens mange muligheder.

Aktiviteterne er sjove, anderledes og grænseprøvende, og de udfordrer børnenes samarbejde og sammenhold. Dét betyder nemlig, at man får masser af gode sommerferieoplevelser og venskaber, som man kan tage med sig hjem.

Billeder fra tidligere år

Der findes masser af billeder i vores fotoalbum. Se dem her: