Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Juniorspejdere i Birkegruppen

Aldersgruppe: 10-12 år, drenge og piger
Mødetid: Mandag kl. 17.30 til 19.30

Kontakt: Maja Rønne (Mandla)

Telefon: 30 71 11 71

Juniorernes konto:

Email: mandla@birkegruppen.dk

reg.nr.: 5491 kontonr.: 8256124

 

Vi er ca. 30 spejdere og 5 ledere.

 

Nu starter et nyt spejderår med en masse seje ture, møder og oplevelser forude. Det hele starter med gruppeturen til Gillastig, hvor hele Birkegruppen + familier mødes om en ægte spejderoplevelse i den flotte svenske natur. Senere på året kommer der flere ture, også sammen med de andre juniorer i divisionen.

Møderne kan man læse om her på hjemmesiden. Husk at tjekke hjemmesiden, for det er ikke altid at vi mødes ved hytten. Hvis mødested eller -tidspunktet er ændret, fremgår det på hjemmesiden.

For at have så glade spejdere som muligt på møderne, er det vigtigt at vi alle lige får en bid mad i løbet af de to timer. Derfor er der to juniorer pr. møde der skal have en lille sund snack med til alle.
Madplanen er både blevet delt ud fysisk og på mail og er blevet skrevet ind her på hjemmesiden.

Hvad laver man som Junior i Birkegruppen?

Som junior laver man mange forskellige ting. Vi har forløb med forskellige temaer, og vi lærer f.eks. meget om kort og orientering, så vi ikke bliver væk når vi er på tur. Derudover lærer vi hvordan man bruger en kniv, hvordan man bruger en økse og hvordan man laver mad over bål. Vi bygger også tømmerflåder og sejler på søen ved spejderhytten. Vi leger meget, men lærer også hvordan man samarbejder og hvordan man er en god kammerat.