Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Birkeklan - når pink er din yndlingsfarve

Aldersgruppe: 16-25 år, drenge og piger
Mødetid: Varierende - klik for info
Vi er ca. 20 mere eller mindre aktive seniorer

Kontaktperson:  Jacob F. Hansen
Telefon: 42 29 12 03
E-mail: Oern@birkegruppen.dk

Klan konto:  reg: 5366 konto: 0000249662


 

En del af klanspejderne er ledere i de andre grene i gruppen og seniorerne er derfor en vigtig del af Birkegruppen. 

Birkeklanen er en aktiv klan med en masse arrangementer af forskellig karakter i løbet af spejderåret. Vi afholder to gange årligt afholder vi et klankollektiv, en årlig sommerlejr samt nogle hyggelige turer og fester. Klanen deltager også aktivt på gruppens arrangementer, herunder gruppeture, julehyggemødet, samt bidrager til den samlede ledergruppe. 

   

Klanen står også bag arrangementet Adventure Camp, som er et sommerferie pasnings tilbud for børn i Rudersdal kommune. Derudover er vi også at finde på Kunsthåndværkermarked hvert sommer i august, hvor vi hjælper med at stable arrangementet på benene, passer infoboden og hjælper med at lukke det hele ned igen. 

Endelig er der flere i klanen der deltager på de store AdventureSpejd løb, herunder Solaris, Apokalypseløbet, Sværdkamp og Alligatorløbet. Klanen har derudover tradition for at deltage som postmandskab på et par poster på Dilleløbet. 

Kan man være med?

Er du en frisk ung (16-25 år) gut eller gutinde, og kunne du tænke dig at være spejder i en aktiv klan, så skriv til Birkeklanens kontaktperson (se øverste informationer)

Kommende arrangementer

7. december 2019
K » Divi julefrokost
11. december 2019
K » Klanmøde
21. dec. - 22. dec.
K » Klan julefrokost