Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Værd at vide i Birkeklan...

Klanmøder

Planlægningen af klanens år i foretages i hovedtræk af KLA. I forbindelse med det halvårlige Klanting evalueres det forgange halvår og der kigges frem på det kommende halvår. Klanen sørger selv for at holde aktivitetsniveauet på et realistisk niveau. 

KlanKonto

Som medlem af Birkeklanen får man automatisk oprettet en "KlanKonto". Denne konto kan anskues som værende en bankkonto i Birkeklanens egen bank. Betalinger for arrangementer, fællesspisning, stregelister etc. vil automatisk blive trukket fra deltagernes KlanKonto, hvorved vi undgår kaos med kontanter. Hold løbende øje med dit kontoudtog og læg mærke til din saldo! Når saldoen er lav skal du indsætte nye penge, inden kontoen går i minus! Pengene indsættes på klanens konto i Arbejdernes Landsbank reg: 5366 konto: 0000249662

Money making

Klanen laver flere money making projekter. De bærende er Adventure Camp som finder sted uge to af skolernes sommerferie og Kunsthåndværkermarked i midten af august.

klankollektiv

To gange årligt flytter hele Birkeklanen sammen I et fælles kollektiv. Hele klanen tager deres skolebøger, deres dyne og flytter sammen i en hytte i en uge. Hver dag tager beboerne så i skole eller på arbejde, som de plejer, og vender tilbage til kollektivet om eftermiddagen/aftenen. Her skriver man så sin danske stil og laver afleveringer (der er mulighed for kyndig hjælp!) og hygger ellers med de andre om en god film, lidt guitarspil eller et brætspil. Det er også i denne uge at Klantinget afholdes. 

KLANens årshjul

Jan - Bjørnebolleløb med resten af gruppen + Skøjtemøde
Feb - Klanmøde
Mar - Klankollektiv, Adventure Camp opstart
Apr - Klanmøde
Maj - UIDLG
Juni - Adventure Camp
Juli - Sommerlejr
Aug - Oprykningsmøde med resten af gruppen, Kanomøde, KHVM, Mølleåsejladsen
Sept - USB
Okt - Dilleløbet
Nov - Bebob, Klankollektiv
Dec - Julehyggemøde med resten af gruppen, Divisions julefrokost, klan julefrokost

 

Kommende arrangementer

7. december 2019
K » Divi julefrokost
11. december 2019
K » Klanmøde
21. dec. - 22. dec.
K » Klan julefrokost