Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Birketroppen 

Aldersgruppe: 12-16 år.
Mødetid: Variende - Se Kalender og Patruljer
Troppens konto: 5366-0000249654

Kontakt: Morten Heering Fredskild 
E-mail: morten@birkegruppen.dk
Telefon: 22 75 02 42

Birketroppen er for spejdere i alderen 12-16 år. Troppen består af to drengepatruljer og to pigepatruljer der hver især holder møde en gang om ugen samt tager på egne patruljeture (weekendture). Vi er ca. 40 spejdere og syv ledere i Birketroppen.

Troppens PLA-teams leder patruljerne til daglig, men Staben har det overordnede ansvar. Staben består af unge spejderledere, som alle har en stor og lang erfaring med spejderarbejdet i Birkegruppen og Det Danske Spejderkorps. Hver patrulje har deres egen kontaktperson i Staben. Se hvem det er her:

Azteker (AZ) Elisabeth Barfod Damgaard elisabeth@birkegruppen.dk 23 69 53 62
Cayoga (CA) Jonathan Graham jonathan@birkegruppen.dk 22 52 02 22
Lapper (LA) Sine Maria Christensen sine@birkegruppen.dk 21 49 57 25
Panter (PT) Kasper Mølholm Malle kasper@birkegruppen.dk 40 84 03 12

Det betyder, at der til de ugentlige møder ikke er voksne ledere tilstede. Det er en væsentlig del af vores arbejdsform at lade spejderne tage ansvar for arrangementerne. Som udgangspunkt er det derfor PLA-teamet, der har ansvaret for at have planlagt gode møder, men det er mindst lige så vigtigt, at den enkelte spejder tager et ansvar for, at møderne gennemføres på en god måde.

Der er tre typer møder i Birketroppen, som er skitseret nedenfor.

PATRULJEMØDER
Møder, der foregår en gang ugentligt. Mødet er arrangeret af patruljelederen og er kun for patruljen. Hvis spejderne er forhindret i at komme til mødet, skal der meldes afbud til patruljelederen.

Tropsmøder
Som udgangspunkt arrangerer Staben et tropsmøde for hele troppen et par gange per halvår. Møderne foregår oftest med udgangspunkt i Birkehytten en onsdag kl. 19-21. Afbud skal meldes til Morten.

PLA-MØDER
PLA-møder afholdes som udgangspunkt en onsdag om måneden fra kl. 19-21. Møderne er arrangeret af Staben og er kun for PLA-teamet fra hver patrulje. På dette møde evalueres den foregående måneds program, og den næste måneds møder planlægges. Afbud meldes til Morten.

 

Kommende arrangementer

18. december 2019
T » Tropsmøde
4. jan. - 5. jan.
T » PLA-tur
5. januar 2020
EMJTKLB » Bjørnebolleløb