Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Birketroppens sommerlejr '18

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommerlejren 2018 går til Bildingsholm i Sverige. Det bliver totalt fedt!

Turen bliver en kombination af en kanohejk, hvor vi skal ud og opleve den skønne svenske natur, og en klassisk standlejr, hvor spejder-færdigheder, sammenhold og patruljeliv i højsædet.

Programmet er ved at samle sig og vi glæder os til at fortælle hvad vi har af planer :)

Denne side er en dedikeret spørgsmål/svar side med al mulig praktisk information, links osv. frem mod sommerlejren. Vi putter løbende mere indhold på og annoncerer dette på Facebook. Allerede nu kan du læse mere om flere af aktiviteterne nederst på denne side.

Tilmelding

Du tilbelder dig turen via dette link

Husk også at melde afbud, hvis du ikke kan komme.

Hvis du er i tvivl om hvordan man bruger medlemsservice til at tilmelde dig kan du læse denne guide

Praktisk information

Pris

Turen koster 2.700 kr. som betales ved tilmeldingen.

Afgang

Vi mødes i Birkehytten torsdag d. 2/8 kl.11.30 hvorfra vi kører i bus til Blidingsholm.

Medbring en madpakke og drikkevarer til busturen. 

Hjemkomst

Vi er tilbage i Birkehytten lørdag d. 11. august in eftermiddagen.

Sommerlejrhæftet

Heri kan du læse alt hvad der er værd at vide om årets sommerlejr. Hver deltager får udleveret 2 stk, så kan mor og far også følge med derhjemme.

http://birkegruppen.dk/trop/dokumenter/sommerlejrh%C3%A6fte%202018%20vers.%203.pdf

 

Lejrbank

Du kan undervejs på sommerlejren købe lidt til den søde tand eller et frimærke til postkortet hjem til mormor i den kiosk der er på spejdercenteret. Hvis du senest den 28. juli betaler 150 danske kroner via linket nedenfor, så veksler vi til ca. 200 svenske kroner. Dem vil du kunne få løbende udbetalt på sommerlejren.

https://medlem.dds.dk/event/id/12997/register

Sommerlejrmøde

Der er sommerlejermøde onsdag d. 27 juni - læs mere om det møde her

Dagen starter med at patruljerne pakker de ting de skal have med på sommerlejer. Om eftermiddagen kommer søskende og forældre. Vi har sørger for at tænde op i grillen, og fortæller om sommerlejrens program og gennemgår praktisk information.

Aktiviteter

Skillzday

På sommerlejren afholder vi for første gang nogen sinde ”Skillzday”.

Skillzday er dagen hvor du kan lære alt det du altid har villet lære! Du vil have mulighed for at vælge mellem forskellige skillz, og du vil få brug for dine krea-, bygge– og vildmarksevner.

Til Skillzday har du mulighed for at deltage i et langt eller to korte moduler, hvor du kan lære noget nyt, eller blive bedre til noget du allerede har prævet kræfter med. Læs skillz-kataloget, vælg de 5 moduler du helst vil på og prioriter dem fra 1 til 5.

Du vælger moduler her

Kanohejk

De første dage af årets sommerlejr foregår til vands! Her skal vi i kanoer udforske de store søer som centeret støder op til. Hver aften slår vi lejr ved søbredden og oplever den storslåede svenske natur helt tæt på. I løbet af dagen er det vigtigste formål at spejde efter de perfekte badesteder fra de mange klippefremspring.
Udover muligheden for en enkelt vabel i hænderne, lover vi også høj sol og gode stunder i kanoen - så husk solcreme og solhat.

Lejrliv

I år skal vi opleve ved lejrliv med stort L - for luksus, legendarisk og lækkert. Efter vores kanohejk prioriterer vi at få bygget nogle fantastisk rammer som vi kan få glæde af resten af turen. Så kan du godt lide komfort eller praktiske løsninger, vil resten af sommerlejren blive en fest. Hvad end du har en raftebyggemester i maven eller aldrig har set en vinkelbesnøring før, vil der være masser af udfordringer for dig når først vi er ankommet til centeret. En god lejr sætter stemningen for resten af turen, så vi kan nyde det gode vejr og have det hyggeligt sammen mens vi laver mad, slapper af og prøver at holde myggene væk.

Konkurrencer

Der er intet som en god gammeldags konkurrence, der kan skrue op for humøret og sætte gang i de kreative løsninger. Vi vil igen år strø konkurrenceelementet jævnt ud over ugen og vi lover dig for, at der også kommer til at være noget som du er god til. Vi skal bl.a. kåre en vinderpatrulje i den traditionsrige stranddyst, på centerets helt egen strand.

Emner