Det Danske Spejderkorps, Birkegruppen
» log ind
Til indhold

Birketroppens sommerlejr '19

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommerlejren 2019 går til Bornholm!

Øen i Østersøen byder på unik dansk natur og (næsten) solskinsgaranti, som vi glæder os til at opleve sammen med jer.

Turen bliver en kombination af lejrliv, store naturoplevelser, vilde aktiviteter, badning, tid med patruljen og finurlige udfordringer

Vi skal bo på en dejlig grund på den nordlige del af øen, i skoven lidt uden for Vang. Herfra er der kort til vandet og kun 3 km til Hammershus.

Denne side vil løbende blive opdateret med nye informationer henover foråret. Indtil videre kan du læse hvad der allerde nu er fastlagt nedenfor.

Tilmelding

Tilmelding eller afbud skal ske senest den 15. maj 2019 ved at klikke her

I år er deltagerbetalingen på 2.100 kr. som skal betales ved tilmeldingen.

Vi forventer et svar fra alle medlemmerne i Birketroppen til denne tur. Hvis du desværre ikke kan komme med på lejren, skal du logge og vælge "afbud" i din tilmelding. Det hjælper os i vores planlægningsproces og vi håber meget, at du vil huske at melde afbud.

Hvis du er i tvivl om hvordan man bruger medlemsservice til at tilmelde dig kan du læse denne guide

Praktisk information

Afgang

Tirsdag den 30. juli

Hjemkomst

Fredag den 9. august 2019

Pris

2.100 kr. der betales ved tilmelding

Aktiviteter

Der vil løbende blive tilføjet flere aktiviteter, når programmet begynder at falde på plads. På sommerlejrmødet får i udleveret et sommerlejrhæfte der indeholder hele programmet (og andre praktiske informationer).

Indtil videre har vi følgende på programmet:

Lejrliv

Vi bygger en fed lejr op, bl.a. med hjemmelavede ovne og raftebyg. Det giver mulighed for en dejlige lejr i gode rammer - med masser af lækker mad.

Badning

Bornholm er en ø - så der er masser af vand. Vi skal bo ca. 3 minutters gang fra havet, så der bliver rig mulighed for at bade undervejs på lejren. Badning foregår kun når Staben er til stede. Derudover kan vi også godt love, at vi skal en tur forbi Opalsøen, hvor man hoppe i vandet fra 7 meter høje klipper, hvis man altså har lyst.

Hejk

Patruljetid er kvalitetstid - specielt når man er på hejk sammen. En patruljehejk er garanti for sjove oplevelser og gode historier at fortælle videre, når hele troppen mødes igen.

PLA-aktivitet

Alle patruljeledere og -assistenter er allerede nu i gang med at planlægge en halv dags aktivitet. Vi kan ikke løfte sløret for hvad det ender ud i, men det bliver helt sikkert en rigtig sjovt.

Sommerlejrmøde

Der er sommerlejermøde søndag d. 16 juni - læs mere om det møde her

Dagen starter med at patruljerne pakker de ting de skal have med på sommerlejer. Om eftermiddagen kommer søskende og forældre. Vi har sørger for at tænde op i grillen, og fortæller om sommerlejrens program og gennemgår praktisk information.

Emner